Szambonurek
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Serwer z dobrze rozwiniętym forum CS. Potrzebuję info o optymalizacji komputera pod GO.
Siemano wszystkim. Mam delikatny problem z fpsami podczas gry i potrzebuję gdzieś na forum napisać żeby ktoś pomógł
mi to ogarnąć Znacie jakieś strony gdzie na forum udzielają
się fanatycy CS GO? Chyba że może ktoś z was tutaj wie jak sobie z tym poradzić :D
|
|
Szakal
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Serwer z dobrze rozwiniętym forum CS. Potrzebuję info o optymalizacji komputera pod GO.
Ja tak miałem jak miałem stare sterowniki od karty graficznej. Spróbuj zainstalować najnowszą wersje, może to coś
da. Czasem nawet głupie przeinstalowanie gry daje w miarę dobre efekty
|
|
Bronson
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Na ftg napisz. Gram tam czasem i były na forum sporo razy poruszane tematy związane ze sprzętem. Najlepiej to napisz jaka to
konfiguracja, procek, karta a nawet płyta główna No i sprawdź
te stery jak kolega wyżej pisał, może to taki banał :D
|
|
LeonAmator
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Na stronie https://feelthegame.pl/ masz fajne serwery więc możesz przetestować jak się gra zachowuje przy małej liczbie graczy Jest też forum CS także napisz im, prędzej będą
wiedzieć jak sobie z tym poradzić :P Zobacz też renderowanie wielordzeniowe, u mnie to siadło.
|
|
Szambonurek
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ja jadę na procku i5 i gtx 970. Do tego 8gb ramu i płyta gigabyte ga-b85m-d3h. Czytałem w necie i na takim zestawie wszystko powinno
działać i 300fps powinno być z palcem w nosie :P U mnie jest coś lekko ponad 150 i dużo gorzej się gra :/
|
|
Bronson
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Czytałem że gtx 970 i CS GO jakoś specjalnie się nie lubią więc może z tego wynika brak fps. Powinieneś
mieć konfigurator nvidia więc tam też możesz zobaczyć, gdzieś w necie powinna być instrukcja jak dodać
grę do tego konfiguratora
|
|
GandalfZielony
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Na stronie producenta są nowe stery do tej karty więc powinny pomóc. Używałem takiej samej jeszcze 2 miesiące temu i
miałem podobne problemy…
|
|