Mauwtfa_natua
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Gdzie znajdę bransoletki przyjaźni? Najlepiej dostępne w sklepie online.
Chciała bym mojej przyjaciółce zrobić fajny prezent i oprócz głównego który zaplanowaliśmy wspólnie
ze znajomymi pomyślałam nad jakąś bransoletką. Coś eleganckiego co będzie jej przypominać że
jesteśmy blisko siebie na dobre i na złe. Co polecacie?
|
|
Bronson
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Mogła byś kupić coś fajnego z naturalnymi kamieniami. Widziałem ostatnio w internecie sporo tego i nawet nie jest to
specjalnie drogie. Wysłałem ci link do takiej fajnej strony gdzie znajdziesz spory rodzaj różnej biżuterii. Tam na pewno
trafisz coś fajnego.
|
|
karafka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Kupiłam mojej siostrze na urodziny taką fajną bransoletkę z granatem. Jak wejdziesz sobie na https://myness.pl/pl/c/Granat/2178404 to tam masz też różnego rodzaju biżuterię z metali szlachetnych lub z kamieniami.
Zależy czego szukasz ale oferta jest bardzo bogata
|
|
Elfika
Junior Member

Member Is Offline
|
|
O co chodzi z tymi bransoletkami przyjaźni? Mają one jakieś specjalne znaczenie czy to chodzi po prostu o dowód dla bliskiej ci
osoby? Bo widziałam gdzieś taką kategorię ale są tam najróżniejsze rodzaje takich bransoletek i nie wiem co w tym
specjalnego.
|
|
LeonAmator
Junior Member

Member Is Offline
|
|
One są tak nazwane głównie ze względu przeznaczenia. Kupuje się je właśnie dla bliskiej ci osoby albo jakiegoś
przyjaciela żeby dać mu znać że jest kimś ważnym itp. A czy różnią się czymś od zwykłych
bransoletek? Raczej zbyt dużej różnicy nie ma
|
|
WrednaZolza
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Wiem o czym mówisz. Bransoletki przyjaźni możesz znaleźć na stronie o której pisała koleżanka wyżej a
dokładnie na https://myness.pl/pl/c/Kamienie-naturalne/2178371. Nie szukaj w nazwie tego co piszesz bo raczej tam tego nie będzie. Wybierz po prostu
tą która ci się najbardziej podoba i kup
|
|
Mauwtfa_natua
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No dlatego pytałam. Ja wiem że to nie chodzi że one będą się tak na stronie nazywać. To co mi wysłaliście
to akurat bardzo ciekawe propozycje bo można tam znaleźć nie tylko eleganckie i w miarę tanie bransoletki ale także
faktycznie konkretne i drogie produkty
|
|