WrednaZolza
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Potrzebny od zaraz dobry psychoterapeuta z Warszawy.
Witam, potrzebuję pomocy, a właściwie potrzebuje jej moja córka, która straciła w wypadku narzeczonego. Nie radzę
sobie sama, nie wiem co robić, jak ją wspierać. Nic na nią nie działa, siedzi i patrzy, właściwie kontakt z
nią jest bardzo ograniczony. Tłumaczyłam sobie, że to trauma, ale za długo to trwa i boję się o nią.
Proszę pomóżcie!
|
|
kurczaaaaki
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Witaj, mogę polecić bardzo dobry Instytut w Warszawie. Brat korzystał z ich pomocy, kiedy coś podobnego spotkało jego
córkę i po roku takich spotkań z terapeutom, dziewczyna wróciła do siebie i funkcjonuje normalnie, choć było
bardzo, bardzo źle.
|
|
WrednaZolza
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Bardzo proszę o namiary i jakieś informacje jak to wygląda.
|
|
kurczaaaaki
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Tutaj konieczna jest psychoterapia indywidualna polegająca na indywidualnym podejściu do problemów pacjenta. Na początku są
konsultacje, później wybór drogi leczenia i wdrażanie terapii oraz kontrolowanie jej efektów. Ustala się
częstotliwość takich spotkań w zależności od potrzeb. Wiem, że córka brata najpierw jeździła trzy
razy w tygodniu przez cztery miesiące, później przez kolejne trzy miesiące miała terapię dwa razy w tygodniu, a
później tylko raz.
|
|
WrednaZolza
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Dziękuję, a czy mogę otrzymać jakieś namiary?
|
|
kurczaaaaki
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Tutaj jest więcej na temat terapii indywidualnej: http://psychiatrzy.pl/psychoterapeuta-warszawa/, proszę zapoznać się z tym i jeżeli jest naprawdę tak źle, to nie
zwlekać, tylko umawiać córkę na konsultację! Brat mówił, że to naprawdę dobry psychoterapeuta Warszawa to
miasto obfitujące w takie gabinety, ale tutaj może mieć Pani pewność, że zapewnią Pani córce
profesjonalną terapię w rozsądnej cenie. Ważne jest, by psychoterapeuta potrafił dobrać odpowiedni plan takiego
leczenia, dzięki czemu będzie ono efektywne.
|
|
Zakonnica
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Również polecam wyżej opisanych w poście specjalistów, którzy posiadają gruntowne wykształcenie w tej
dziedzinie oraz spore doświadczenie, dzięki czemu doskonale znają potrzeby swoich pacjentów z różnego rodzaju
zaburzeniami psychicznymi.
|
|
Afirmatorka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Polecam!!! Najlepsi w mieście! Podejście indywidualne i profesjonalne! Mieliśmy ogromny problem z moją mamą, ale udało
się jej pomóc właśnie dzięki fachowej terapii pracowników tego Instytutu.
|
|
WrednaZolza
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Bardzo dziękuję, zaczynam działać!
|
|